I forbindelse med en frisklivsresept, vil du få tilbud om å ta noen fysiske tester. Dette er testersom tas ved oppstart av frisklivsresept og etter endt reseptperiode, altså etter 12 uker.

 

Testene gir en god indikasjon på om den treningen vi tilbyr er med på å bedre helsen din. I tillegg vil disse testene, med tilhørende retesting, gi deg konkret informasjon om framgangen du har hatt i reseptperioden.

 

Kondisjonstest på tredemølle (single stage submaksimal tredemølletest)

Testen tar rundt 10 minutter og gjennomføre, og det er opplevd anstrengelse (Borg skala) og puls som måles. Du gjennomfører testen med pulsmåling på, og det er stigning på mølla som brukes, framfor fart for å få opp pulsen. Etter endt reseptperiode tas en retest på nøyaktig samme hastighet, stigning og varighet.

 

1 RM-testing på beinpressapparat

Dette er en test av din maksimale styrke. Testen gjennomføres på et beinpressapparat og du vil få veiledning både i selve utføringen og hvor tunge vekter du skal velge. Etter endt reseptperiode tas en retest, og man vil da kunne se om treningen man har utført i reseptperioden har gitt resultater.

I tillegg til test av styrke og kondisjon vil du få tilbud om måling av vekt, høyde, midjemål og hoftemål.

 

Andre som ønsker å ta testene, kan gjøre det mot et gebyr på 50 kr. Ring oss så avtaler vi tidspunkt. Husk å ta med gode sko og vannflaske!

 friskliv_banner.png