Fredag 12. august
E6 vil være stengt mellom Mo og Korgen i perioden 11:00 - 14:15, og mellom Korgen og Mosjøen i perioden 11:30 - 16:00.
På Finni blir veien gjennom sentrum, fra Nordmarktunnellen til krysset ved E6, stengt fra kl. 11:00 til 14:15. 
Korgfjelltunnellen nordgående stenger kl. 12:30, trafikk tas ut til Korgen fra kl. 11:00. Sørgående er stengt mellom kl. 12:00 - 15:00. 
Korgfjellveien (fra Svingen) er helt stengt i perioden 12:00 - 15:00, men det er regulert trafikk opp Korgfjellet på begge sidene også i timene før og etter pga. arrangement på Korgfjellet. Se Parkering og transport til Korgfjellet.
 
Fra Mosjøen går rittet videre til Sandnessjøen via gamleveien til Leirfjord, og det blir stenging av veien inn til Sandnessjøen en periode fredag ettermiddag. 
Her er fullstendig info mottatt fra ARN i midten av juli vedr. stenging av veiene på etappe 2.


Lørdag 13. august
E6 vil være stengt mellom Mo og Korgen i perioden 13:45 - 16:30.
På Finni blir veien gjennom sentrum, fra Nordmarktunnellen til krysset ved E6, stengt fra kl. 13:45 til 16:45. 
Korgfjelltunnellen stenges kl. 14:00 i begge retninger. 
Korgfjellveien (fra Svingen) er helt stengt i perioden 14:00 - 17:00/17:30, men det er regulert trafikk opp Korgfjellet på begge sidene også i timene før og etter pga. arrangement på Korgfjellet. Se Parkering og transport til Korgfjellet.

Veien mellom Nesna og Mo vil være stengt deler av formiddagen og det blir også mange stengte gater på Mo midt på dagen i og med at rittet går innom Mo sentrum to ganger. 

Her fullstendig info mottatt fra ARN i midten av juli vedr. stenging av veiene på etappe 3.

Veiene åpnes fortløpende etter at politibilen som kjører bak siste rytter/kjøretøy i rittet har passert.
 

Se forøvrig informasjon lagt ut under "Løypeprofil" og "Program" her på siden. 
NB: Endring i bussrutene over hele Nordland under Arctic Race.


KORGFJELLET
På grunn av arbeid i Korgfjelltunnelen vil E6 bli omdirigert over Korgfjellet i perioden 9. mai – 8. juli og deretter fra 7. august til 9.august. 
Fra kvelden den 11. august til kvelden den 13.august vil Korgfjellveien bli helt eller delvis stengt i lange perioder. Etter Arctic Race vil E6 på nytt bli lagt over Korgfjellet fram til vinteren kommer. 

Det blir skyttelbussordning opp og ned Korgfjellet store deler av dagen både fredag den 12. og lørdag den 13.august, og det er ikke mulig å parkere på toppen av fjellet. Flere parkeringsplasser ved foten av fjellet blir gjort tilgjengelige. Vær obs på at kommunen er pålagt å taue bort feilparkerte biler. Info legges ut forløpende under fanen 
Parkering og transport til Korgfjellet.