Hjem >> Organisasjon >> Plan og økonomi >> Prosjekter >> ARN Hemnes 2016 >> For publikum >> Prinseetappen / Mini ARN

Prinseetappen

Er du 12 år eller mindre?  Da er du hjertelig velkommen til å være med å sykle Prinseetappen på Korgfjellet den 12. august :-) 

2016-06-14

I samarbeid med Hemnes Idrettslag inviterer vi til "Prinseetappen" på Korgfjellet. Dette er et gratis sykkelritt for barn og unge, inspirert av SpareBank1 Nord-Norges "Mini Arctic Race" som har vært en suksess de siste tre årene under Arctic Race of Norway.

Prinseetappen arrangeres fredag kl. 14:45, rett etter at verdenseliten har syklet over Korgfjellet på tur til Sandnessjøen. Melder du deg på, får du stå rett ved løypa på toppen og heie på dem når de drar forbi :-)

Sykkelrittet passer for alle opp til 12 år og det deles inn i fire klasser etter alder. Alle skal sykle en eller flere runder i en løype i og rundt selve målområdet på toppen av Korgfjellet. Tenk å få sykle der hvor verdens beste syklister skal komme i mål dagen etter...
Du kan delta på sykkel, med eller uten støttehjul, eller på trehjulssykkel, men sykkelhjelm er påbudt. Sykkelgleden er det viktigste og dere er alle vinnere :-)  Det blir kongekrone, flotte medaljer og T-skjorter til alle dere som deltar :-)  

For de som vil ha sykkelen transportert opp på fjellet, ordner vi med transport t/r Rådhuset i Korgen på fredag. Levering av sykler blir mellom kl. 10:00 og 11:00 ved Rådhuset.  

Meld deg på her innen 1. august og kom å ha det gøy på Korgfjellet :-)
PÅMELDINGEN ER DESSVERRE STENGT NÅ! 
Det er heller dessverre ikke mulig å melde seg på direkte på fjellet før selve rittet.

 

 

Velkommen til sommerens høydepunkt. Vi ses på startstreken :-)  Dette blir KONGE!

prinseetappen_cropped.jpg

   

Tip a friendTips en venn