ØNSKER DU Å LEIE UT?

I forbindelse med Arctic Race of Norway blir det sannsynligvis behov for sengeplasser utover det vi har å tilby til vanlig. Har du et gjesterom, en leilighet, et hus, en hytte eller en annen overnattingsenhet som du kan leie ut under Arctic Race (eller hele sommeren)?

Ta kontakt med Hemnes Ferie via Facebook eller på mobil 959 12640, så hjelper de deg med å organiserer og markedsføre tilbudet.

 

ØNSKER DU Å OVERNATTE I HEMNES UNDER ARN?

Sjekk vår webside www.visit.hemnes.kommune.no for oversikt over overnattingstilbud i kommunen.

Ønsker du privat overnatting, kan du ta kontakt med Hemnes Ferie via Facebook eller på mobil 959 12640.

Har du bobil og ønsker å stå langs med løypa opp til Korgfjellet, ber vi deg følge med på denne siden framover, så kommer vi tilbake med informasjon etterhvert som ting er avklart i forhold til dette. Det er fine forhold for bobil og campingvogn både på Bjerka Camping og Korgen Camping, se www.visit.hemnes.kommune.no 

I forbindelse med at det planlegges et todagers arrangement fredag og lørdag på Korgfjellet, vil det bli satt opp toaletter og søppelkasser, samt at det vil bli utvida salg av mat, så det er fine muligheter for å ta med seg telt og tilbringe noen dager på Korgfjellet. Vi kommer tilbake med mer informasjon om dette etterhvert.

For overnatting på Helgeland forøvring, se www.visithelgeland.com