Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Ansatte

Elisabeth Ødegård

Elisabeth har utdanning i Kultur og ledelse fra Universitetet i Sørøst-Norge. I tillegg er hun utdannet lærer og klarinettist fra Nordnorsk Musikkonservatorium og Sagene Lærerhøgskole. Hun har jobbet i Tromsø Musikkskole, Nordreisa Musikkskole og Hammerfest kulturskole før hun begynte i Hemnes i 1995. Hun er mye brukt som instruktør og klarinettist i korps og orkester på Helgeland. Hun er rektor i kulturskolen, og er i tillegg dirigent for Korgen Skolemusikkorps og koret Akkord.

HY3A8212

Tor-Petter Aanes

Tor-Petter er piano- og sanglærer, og dessuten organist i Hemnes. Tor-Petter har studert sang og kordireksjon ved konservatoriene i Trondheim og Tromsø. Som sanger har han medvirket i flere internasjonale produksjoner bl.a. med Mahler Camber Orchestra og Berlinerfilharmonien. Han er dirigent for Båsmokoret, og har med dem gjort flere store kirkemusikkproduksjoner og noen plater. Han spiller i Urban Tunélls Klezmerband, og har med dem turnert i store deler av Europa og USA, og gitt ut flere cd-er. 
E-post:Tor-Petter Aanes

_Y3A5537

Elisabeth Knutsen

Elisabeth er pianolærer og har barnekor og allsang på sykehjemmene i kommunen. Hun har gått i kulturskolen siden hun var 7 år, spilt piano og altsaxofon. Gikk musikklinja i Mosjøen og Toneheim etter det. Har vært dirigent for kor og vært innleid som pianist/ kapellmester i mange skole-/korprosjekter. Hun har jobbet i Hemnes kulturskole siden2016. Hun er en av to organister i Hemnes-kirkene.

HY3A8084

Rikke Anett Lund

Rikke Anett Lund er ansatt som dansepedagog i Hemnes kulturskole fra august 2021.08.17. Hun er utdannet fra Liverpool Institute for Performing Arts og Kunsthøyskolen i Oslo. Hun har vært mye brukt som danseinstruktør i regionen og har tidligere undervist ved BALANCE, Mosjøen Danseforening

Rikke Anett Lund

Max Mikalsen

Max Mikalsen. Utdannet lektor i eufonium fra Norges Arktiske Universitet 2017. Han jobber i tillegg frilans musiker med instruksjon, enkeltundervisning og direksjon.

HY3A8164

Solveig Anita Bygdåsmo

Fra Bleikvasslia. Har sunget i kulturskolen siden 5-års alderen. Og studert ved musikklinja i Mosjøen i 3 år, og blitt undervist av sangpedagoger i øverste klasse. Har vært medvirkende i en rekke kulturarrangement på Helgeland, med blant annet Arvid Martinsen. Vært korist for utenlandske artister som Freedom Bremner og Tiffany T`zelle Wilson. 

Har vært i spissen for en rekke arrangementer både i samarbeid meg Musikklinja, men også på privaten. 

Blir ofte leid inn som artist på konserter rundt om på Helgeland. 

E-post:Solveig Anita Bygdåsmo

HY3A8147

Sara Brygfjeld

Fra Korgen, utdannet saksofonist fra musikklinja i Mosjøen og Barrat Due i Oslo. Hun har videreutdanning i musikk og helse fra Norges Musikkhøgskole.  Ansatt i Oslo musikk – og kulturskole fra til 2013. I tillegg har hun jobbet for Fredskorpset i Namibia før hun flyttet tilbake til Hemnes. Hun underviser i saksofon, musikkterapi og musikkbarnehage. 
E-post: Sara Brygfjeld

HY3A8118

Sigrid Pauline Brennhaug

Sigrid Brennhaug har vært ansatt ved Hemnes Kulturskole siden 2001.Hun er utdannet adjunkt med fordypning i musikk av yrke. Har vært frilans artist ved siden av sitt virke som pedagog. 
Hun har vært på den norske musikkscenen i lang tid. Medvirket i mange ulike konstellasjoner sammen med blant andre Arvid Martinsen ,Forsvarets Musikkorps Nord-Norge, Ladies Night med Trine Rein, Marianne Antonsen og  Torhild Sivertsen, Frode Alnæs, som vokalist i souljazzbandet The Real Thing  og et langt samarbeid bak seg med den kjente svenske visekunstneren Marie Bergman. Er også mye brukt som solist i kor, korps, storband m.m
E-post: Sigrid Pauline Brennhaug

HY3A8060