Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Aktivitet og fellesskap

Frisklivssentralen i Hemnes

Som en del av Leve hele livet-reformen ønsker vi å sette fokus på eldre hjemmeboende som ønsker å delta på trening.

Tirsdager og torsdager fra kl. 10-11 har vi grupper hvor vi blant annet har fokus på funksjonell styrke fordi styrketrening er like viktig gjennom hele livet. Gruppa er tilpasset personer i alle aldre som ønsker å fokusere på styrketrening.

Kjenner DU noen som kunne hatt godt av litt styrketrening? Tips de og bli gjerne med selv!  :-)

lhl

Stremningsrapport fra hønsehuset på Hemnesberget omsorgssenter

Det virker som at hønene på omsorgssentret trives i det utvida hønsehuset som Lene Karlsen og mannen Ivan satte opp til dem på mandag. Det virker også som at beboerne trives med å observere dem og mate dem. Mange har gode råd om hønsehold å gi oss. I dag fant Elin det første egget! Blir nok mange gode vafler framover! :)

HOM høns 1

Kopplam på Korgen omsorgssenter

Jan Sande, Aslaug Rabliås og Idar Brygfjeld er noen av de som i dag fikk hilse på kopplammet «Ivar Haldor», som Carmen Skreslett (Frivilligsentralen) hadde med på senteret i dag. Det var veldig trivelig for alle. Tusen takk til Carmen!

Frivilligsentralen er en fantastisk bidragsyter når det gjelder aktivitet og fellesskap i omsorgstjenesten.

kopplam KOM 4

Nå blir det høns i hagene på omsorgssentrene

Prosjektmidler fra Statsforvalteren har gjort det mulig å få satt opp hønsehus i hagene på omsorgssentrene. På bildet fra Korgen omsorgssenter ser dere Carmen Skreslett (Frivilligsentralen), Arnulf Skreslett, Olav Lillemo og Walter Fløtnes i gang med å montere hønsehuset. På Hemnesberget var det Torbjørn Skjæran, Egil Johannessen, Trond Rydsaa, Børge Gullesen og Egil Jenssen (ikke tilstede på bildet) som monterte hønsehuset. Flott at så mange vil hjelpe til med dette, det blir til glede og hygge for mange, så tusen takk til disse driftige folkene.

Dette tiltaket er ett av flere som arbeidsgruppen for aktivitet og fellesskap (Leve hele livet) jobber med

hønshus KOM