Hopp til toppmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
A A A

Leve hele livet

Regjeringen la i 2018 frem kvalitetsreformen Leve hele livet. Målet er at alle eldre skal få bedre hjelp og støtte til å mestre livet. Leve hele livet handler om de grunnleggende tingene som oftest svikter i tilbudet til eldre: mat, aktivitet og fellesskap, helsehjelp og sammenheng i tjenestene.  

Reformen bygger på hva ansatte, eldre, pårørende, frivillige, forskere og ledere har sett fungerer i praksis. Hva som løfter kvaliteten på tjenestene og bidrar til trygg, verdig alderdom.

Reformen legger opp til at eldre skal få brukt ressursene sine og dekket behovene sine i de ulike fasene av alderdommen. Det handler om å skape et mer aldersvennlig samfunn der eldre kan leve gode liv og delta i fellesskapet.

Aktuelt

KOM påske 2022 (1)[1]

Påskekos på Korgen omsorgssenter

I går var det skikkelig påskekos på Korgen omsorgssenter. Frivilligsentralen ved Hege Berg Klemetsen og Trine-Lise Skreslett i samarbeid med Dagrehabi...
hands-2906458__480

Felles måltid for hjemmeboende over 65 år

Hemnes kommunes, Frivilligsentralen, Pensjonistforeningen og Menighetsrådet ønsker å gi eldre over 65 år og kanskje sitter mye alene, en mulighet til ...