Hvordan registrerer du deg for å få vaksine?
Du registrerer deg digitalt ved å klikke deg inn på knappen nedenfor "Ønsker du vaksine? Klikk her"

Timebestillingsystemet består av to trinn: 

  1. Ved at du registrerer deg, får vi vite at du vil ha vaksine. Du registrerer deg ved å følge lenken, logge deg inn med BankID. Tidspunktet du registrerer deg på, har ingenting å si for når du blir vaksinert – vi følger FHI sin prioriteringsrekkefølge. 
  2. Vi sender deg en tekstmelding når du kan bestille time.  Selve timebestillingen foregår også digitalt, gjennom å følge en lenke du får tilsendt i tekstmeldingen. Du kan bestille time på et klokkeslett som passer for deg. Det er viktig at alle møter på vaksinasjonstimen de har satt seg opp på, slik at ingen vaksinedoser går til spille.


Det er også mulig å registrere seg ved å ringe koronatelefonen på telefon 90 80 42 06, men for å unngå lang kø på linja ber vi om at alle som har BankID registrerer seg digitalt. Koronatelefonen har åpent mandag - fredag kl. 10.00 - 14.00.

Hemnes kommune fikk nytt system for påmelding til koronavaksine 20.april 2021.  Alle innbyggere som har registrert seg før denne datoen bes om å registrere seg på nytt.  Dette er fordi systemet nå legger til rette for registrering av relevante diagnoser, med tanke på når du skal prioriteres for vaksine. Det er siste registrering som gjelder, så det gjør ingenting om du stiller deg i kø flere ganger. Vi ber deg også registrere deg om du IKKE ønsker vaksine.

Det er ikke nødvendig å melde deg på nytt dersom du allerede har fått time til vaksinering, eller venter på å få andre dose.

Hvor foregår vaksineringen?
Vaksinering vil foregå på Korgen samfunnshus.