- Det har vært planen en lang stund at jeg skulle trekke meg tilbake fra lederstillingen senest da jeg blir 62. Så kom denne omorganiseringen, og det ble naturlig å få på plass en ny leder allerede nå. Da har vi god tid til å gjøre overgangen mykere. Det er mye informasjon, erfaring og kunnskap som skal deles, og mange oppgaver som skal håndteres samtidig. Vi er nå midt i budsjettprosessen, da vil jeg og den nye kommunalsjefen, Hege Torghatten, samarbeide tett, forklarer Kari og forsikrer at hun er bekvem med hvordan tingene har blitt.

-Alle disse årene som leder har vært en stor del av livet mitt. Spennende prosesser, tøffe prosesser, motvind og medvind. Fantastiske mennesker som jeg har jobbet sammen med har virkelig satt spor. Det er fantastisk å ha muligheten til å velge, men jeg kjenner at 30 år som leder er tilstrekkelig. Det er ingen «nitilfire»-jobb, og nå skal det bli deilig med en mer normal arbeidsdag.

 

Kari er fornøyd med at hun skal få jobbe med andre ting, men fortsatt få bidra til at Hemnes kommune skal levere gode tjenester og være en god arbeidsplass: -Tenk å få lov til å jobbe med nye oppgaver så sent i arbeidslivet! Jammen er jeg heldig!