Q 99A 4369

Det er et rikt musikk- og kulturliv i Hemnes Kommune. Cd’en «En smak av Hemnes» presenterer et utvalg av band, kor, korps og enkeltartister som har vært spesielt aktive i 2012. Over 100 glade, kreative hemnesværinger, i alle aldre og fra hele kommunen, har vært med og bidratt med musikk og kunstinnslag. Her finnes musikk i alle sjangre og ni av de 14 låtene er egenkomponert materiale.

I tillegg til 14 lydspor, består cd’en av en booklet på 20 sider med presentasjon av musikerne, noen lokale kunstnere og noen lokale særegenheter som bl.a. den lokale stoltheten kamkaka.

Artister som er med er Anna Anita Jaskiv, Ray Levang, Fantastic 4, HeKS, Nils-Ole Finbak, Korgen Skolemusikkorps, Arvid Martinsen Band, Grand National, Igor Kill Combo, Pumpin’ the Lows, Pjolterbeist, Dirty Dolly, Sigrid Brennhaug, Tor Petter Aanes og Bjørn Varpen,

Hemnes kommune står for utgivelsen og alt overskudd vil i sin helhet gå til et kulturfond som administreres av Oppvekst og Kulturutvalget. Statkraft og Trenor Vinduer har støttet utgivelsen.

Cd’en er tilgjengelig på alle Coop’ene i Hemnes Kommune, samt på Rådhuset. Den er også tilgjengelig på turistinformasjonene i Mo og Mosjøen.

«En smak av Hemnes» kan også bestilles direkte fra Hemnes kommune ved å sende e-mail til postmottak@hemnes.kommune.no eller benytte formularet nedenfor.

Pris er 150,- + porto på 17,-