PRESSEMELDING

Hemnes CD

Cd’en «En smak av Hemnes» i salg fra uke 49

Det er et rikt musikk- og kulturliv i Hemnes Kommune. Cd’en «En smak av Hemnes» presenterer et utvalg av band, kor, korps og enkeltartister som har vært spesielt aktive i 2012.

Over 100 glade, kreative hemnesværinger, i alle aldre og fra alle de fem bygdene, har vært med og bidratt med musikk og kunstinnslag. Her finnes musikk i alle sjangre og ni av de 14 låtene er egenkomponert materiale. Noe er spilt inn nå i høst i forbindelse med denne utgivelsen, mens noe er hentet fra allerede innspilt materiale.

I tillegg til14 lydspor, består cd’en av en booklet på 20 sider med presentasjon av musikerne, noen lokale kunstnere og noen lokale særegenheter som bl.a. den lokale stoltheten kamkaka.

Fred Endresen i Studio Nord i Mosjøen har vært ansvarlig for det musikalske, mens Hilde Sletten i GoID Design på Hemnesberget har produsert coveret og bookleten.

Det er Hemnes Kommune som står for utgivelsen og alt overskudd vil i sin helhet gå til et kulturfond som administreres av Oppvekst og Kulturutvalget. Statkraft og Trenor Vinduer har støttet utgivelsen.

Cd’en vil være tilgjengelig på alle Coop’ene i Hemnes Kommune, samt på Rådhuset. Den vil også være tilgjengelig på turistinformasjonene i Mo og Mosjøen.

Utsalgspris er 150,-

For mer informasjon, kontakt:

Marit Valla,
Bygdeutvikler i Hemnes Kommune
Tlf: 954 76544
E-post: marit.valla@hemnes.kommune.no