Fredag den 18.01, under Rana næringsforenings årlige prisutdeling under Gallaria, fikk bedriften Trenor Vinduer på Hemnesberget prisen for beste web-side og Avisa Hemnes var blant de tre nominerte til prisen for beste annonse. Vi i Hemnes kommune er svært glade for å se at bedrifter fra vår kommune klarer å nå opp i konkurransen med andre bedrifter fra regionen.

Ordfører i Hemnes, Kjell Joar Petersen-Øverleir, sier i en kommentar at dette viser at det gode arbeidet som blir gjort av næringslivet i kommunen blir lagt merke til, og at han er stolt over den kvaliteten som berømmes gjennom nomineringene og tildelingen.

Rana Næringsforening har sammen med Hemnes kommune arrangert næringslivslunsjer i Hemnes det siste året. Tilbakemeldingene har vært gode, og forhåpentlig vis vil samarbeidet med næringsforeninga være med å bidra til videre utvikling av næringslivet i Hemnes. Kanskje vil det føre til at flere priser for god kvalitet kan tilfalle bedrifter i Hemnes kommune.

Det er også hyggelig å se at hemnesværing og tidligere teatersjef ved Nordland teater, Reidar Sørensen, blei utropt til årets Rana-ambasadør 2012.

Hemnes kommune gratulerer alle vinnere og nominerte