vertskapssamling 09 juni 2015.PNG

GODT VERTSKAP I HEMNES
Vertskapssamling, 9. juni på Albertines Hus på Hemnesberget fra kl. 18:00 – 21:00

I forbindelse med Bolyst-prosjektet i Hemnes kommune arrangerer vi Vertskapssamling på Albertines Hus den 9. juni.
Alle dere som i løpet av sommeren på ett eller annet vis kommer til å ha kontakt med kunder og gjester, er hjertelig velkommen.

Her serveres først en dose inspirasjon fra to spennende foredragsholdere. Deretter blir det kaffe og kake akkompagnert av diskusjoner om hvordan vi i Hemnes kan bli flotte ambassadører for alt det spennende vi har å by på i kommunen med skaperglede mellom smul sjø og evig snø. 
En oppdatering på hva som skjer i Hemnes i sommer blir det også, og de som ønsker det, er velkommen til å presentere sitt arrangement/produkt. 

Gled dere til å høre to engasjerte og inspirerende damer: 

Christine Gaffney - gründer og daglig leder i The Travel Designer (www.thetraveldesigner.com)
Christine selger opplevelser til de mest kresne av de kresne. Ofte reiser hun selv rundt sammen med kundene sine, gjerne til håndplukkede småskalaaktører som leverer det enkle og ekte som gir opplevelser i verdensklasse. Christine har oppnådd nasjonal og internasjonal anerkjennelse for måten hun jobber med sine kunder. Få et innblikk i hvordan hun tenker når det gjelder kvalitet på tjenester og hvor viktig verdier er som strategisk verktøy. 

Nina Rødahl Friis - eier av «Havblikk», Nord-Norges største campingplass (www.havblikknesna.no)
Nina oser av livsglede og tenker service i alle ledd, noe som har gjort Havblikk på Nesna til et trekkplaster for mange som vil oppleve Helgelandskysten. Nina har et stort hjerte for Helgeland og har i flere år vært ansvarlig for studiet «Helgelandsvertskap» ved Høgskolen i Nesna. Med 17 års erfaring fra campingdrift blandet med faglig ballast og en god porsjon humor, lover vi et inspirerende foredrag! 

Samlingen er gratis. 
Påmelding til marit.valla@hemnes.kommune.no innen torsdag 21. mai 2015. 

Velkommen til en hyggelig kveld i godt selskap.

vertskapssamling.PNG