Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
error_outlinePublisert:
05. desember kl. 13:11

Positive hjemmetester på personer tilknyttet arrangement i Hemnes

Les mer clear
error_outlinePublisert:
01. desember kl. 09:50

Ved positiv hjemmetest

Les mer clear
error_outlinePublisert:
30. november kl. 09:06

Ledige timer for vaksinering (også 3. dose)

Les mer clear
Hjem/Aktuelt

Omsorgstjenesten deltar i læringsnettverk - "Heltid i nord"

Omsorgstjenesten i Hemnes jobber med kontinuerlig forbedring av tjenestene, med hensikt å tilpasse tjenesten til brukerens behov og fremtidens utfordringer. Blant annet er tjenesten med i et læringsnettverk sammen med 6 andre kommuner fra Nord-Norge.

Læringsnettverket heter Heltid i nord, og er et samarbeidsprosjekt mellom KS, KS-Konsulent, Norsk sykepleierforbund (NSF), Fagforbundet og Delta. Dette er oppstått som en følge av «Det store heltidsvalget», som er de sentrale partenes satsing på området. Målet er å jobbe for å redusere antall deltidsstillinger i kommunene, og å etablere en heltidskultur. Hensikten med dette arbeidet er bedre tjenester for brukerne, bedre arbeidsvilkår for den ansatte og bedre ressursutnyttelse for arbeidsgiver!

Omsorgstjenesten i Hemnes har et stort antall deltidsstillinger, og få hele stillinger. Nå er partene enige om at dette må det gjøres noe med. Vi har derfor samlet oss om en heltidserklæring, som er signert av arbeidsgiver, Fagforbundet, Norsk sykepleierforbund, Delta og FO. Å etablere en heltidskultur tar lang tid, det krever endringsvilje og tålmodighet.

Prosjektgruppen i Hemnes består av tre fra arbeidsgiversiden og tre fra arbeidstakerorganisasjonene. Nettverksarbeidet har gått over to år, og samlingene har vært i Bodø. Siste samling er 3.- 4.9 i Oslo. Kommunens utgifter i forbindelse med deltakelse i læringsnettverket dekkes av tilskudd.

 

Kari Brendås Lillebjerka

Enhetsleder for omsorgstjenestene