bilde 1_499x500.jpg

På forhånd var det plukket ut 30 oppgaver, og den ivrigste gruppa hadde til slutt bare en oppgave igjen.  Som om ikke det var nok oppnådde de max-score (10 poeng) på så godt som alle oppgavene, noe som er svært imponerende!

På matematikkdagen arbeidet elevene i grupper på tvers av klasser og klassetrinn. Elevene er delt i rene gutte- og jentegrupper, og guttene og jentene konkurrerer mot hverandre. Tidligere har det ofte vært svært jevnt mellom guttene og jentene, med spenning til siste slutt. Denne gangen fikk imidlertid jentene en tidlig ledelse og dro til slutt i land en klar seier. De gav dermed en grei melding til guttene om at de bør legge seg i hardtrening foran neste års konkurranse.

bilde 3_342x250.jpg

Den store premien, pizza på skolens regning, er det beste guttegruppe og beste jentegruppe som får. Derfor var det selvsagt ekstra stor innsats på de gruppene som skjønte at de hadde mulighet for å kapre seieren i sin klasse. Det ble dermed to verdige vinnerlag, som begge la ned stor innsats og viste gode matematikkferdigheter.

Snart skal mellomtrinnet ha sin matematikkdag. Vi gleder oss!